DÖVİZ KURLARI
Döviz Alış Satış
Dolar
Euro
TAZiYELER  + Ekle 
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ana sayfaya Dön // Özel Haber
URFA SEVDALISI MUSTAFA DİŞLİ KİTABI ÇIKTI
09 Ağustos 2009 Pazar Saat 14:52
Urfa sevdalısı Mustafa Dişli'nin hayatı, şiirleri ve öykülerinin yer aldığı kitap okuyucu ile buluştu.

Urfa sevdalısı Mustafa Dişli'nin hayatı, şiirleri ve öykülerinin yer aldığı kitap okuyucu ile buluştu.



Halk şairi ve hatip, Urfa sevdalısı Mustafa Dişli'nin (1927-1985) hayatı, şiirleri ve öykülerinin yer aldığı kitap okuyucu ile buluştu.




Araştırmacı Yazar Abuzer Akbıyık'ın kaleme aldığı Urfa Sevdalısı Mustafa Dişli adlı kitabın imza törenine çok sayıda davetli katıldı. Tören öncesi düzenlenen kokteylde konuklara Urfa'nın yöresel yiyeceklerinden Aya köftesi ve ayran ikram edildi. Abdullah Balak, Abdülkadir Ağlın, Sabri Dişli yaptıkları konuşmalarda Mustafa Dişli’yi çeşitli yönleri ile anlattılar.  Mustafa Dişli’nin hayatından kesitlerin sunulduğu slayt gösterilerinden sonra Yazar Abuzer Akbıyık Mustafa Dişli'nin yaşanmış hatıralarını derlediği kitabı, imzalayarak konuklara dağıttı. Tanıtım programına çok sayıda yerel şair ve yazar katıldı.




Programla ilgili bir açıklama yapan Yazar Akbıyık “Öncelikle Sembol Gazetesini düzenlemiş olduğu kültürel etkinliklerinden dolayı tebrik ediyorum. Kitabın basımı gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyorum.  15 yıllık birikimle hazırlamış olduğum Mustafa Dişli'nin hayatını konu alan kitabın imza törenine katılan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Şanlıurfa için unutulamayacak bir isim olan Mustafa Dişli'yi bir kez daha anmanın mutluluğunu yaşıyorum,” dedi.

Bu yazı toplam 19378 defa okundu.
halil alay
mustafa dişli
teşekkürler sayın abzer akbıyık
21 Ocak 2014 Salı Saat 19:11
serap subasi
tesekurler abuzer akbiyik
abuzer beye urfanin kulturunu ve tarihini korudugu icin bir urfali olarak tesekur ediyorum
09 Kasım 2010 Salı Saat 07:19
cerkez
mustafa disli
rahmetli urfa sevdasindan yasayan yeri hicbir zaman yeri doldurulamayan esi olmayan bir insandi onun gibiler birdahaha gemez varmi onun gibi kahraman urfa asigi kahraman urfali
02 Kasım 2010 Salı Saat 02:05
Şu An Sitede
Kişi Online
DÜNÜN MANŞETLERi
SEFERLER  + Ekle 
ETKiNLiK  + Ekle 
ARŞİVDE ARA
ÇOK OKUNANLAR
ÜYELİK
Genel İçerikler