DÖVİZ KURLARI
Döviz Alış Satış
Dolar
Euro
TAZiYELER  + Ekle 
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ana sayfaya Dön // Ekonomi
HİBE KAZANAN PROJELER AÇIKLANDI
20 Haziran 2015 Cumartesi Saat 04:22

Karacadağ Ajansı Hibe Kazanan Projeleri açıkladı. Ankara AB Danışmanlık firmasının hazırladığı Ferat Elektrik Güneş Enerjisi Santrali Projesi hibe desteği kazandı.   



Kapsama alanı Şanlıurfa ve Diyarbakır olan Karacadağ Kalkınma Ajansı'nda yapılan teknik ve mali değerlendirmeler sonrasında başarılı olan 84 projeye toplam 28 milyon TL hibe desteği verilecek. 

Müracaat süresi 3 Nisan 2015 tarihinde biten KOBİ Mali Destek Programı, Turizm ve Kentsel Altyapı Mali Destek Programı, Yenilenebilir Enerji Mali Destek Programı ve Sanayi Altyapısı Mali Destek Programlarına  toplam 291 proje başvurusu yapıldı.   

Yatırım ve Finans Danışmanı Abuzer Akbıyık yaptığı açıklamada "39 firmanın başvurduğu Yenilenebilir Enerji Mali Destek programında Ankara AB Yatırım Danışmanlık firmamızın , Ferat Elektrik şirketine hazırladığı 250 Kwa Güneş Enerjisinden Elektrik üretimi GES Projemiz de hibe desteği almaya hak kazanmıştır." dedi. 

Kazanan firmaların tam listesi Kalkınma Ajansının İnternet sitesinde görülebilir  http://www.karacadag.org.tr/haber-detay.asp?NewsId=945

 

Çatıda Güneş Enerjiden Elektirk  Üretimi Sistemi GES uygulaması

Bu yazı toplam 8330 defa okundu.
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Şu An Sitede
Kişi Online
DÜNÜN MANŞETLERi
SEFERLER  + Ekle 
ETKiNLiK  + Ekle 
ARŞİVDE ARA
ÇOK OKUNANLAR
ÜYELİK
Genel İçerikler