DÖVİZ KURLARI
Döviz Alış Satış
Dolar
Euro
TAZiYELER  + Ekle 
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ana sayfaya Dön // Kültür-Sanat
MÜNEVVER ÖZDEMİR’İN “EFSUN” ADLI ALBÜMÜ ÇIKTI
04 Nisan 2013 Perşembe Saat 00:21
Sesinin güzelliği ve usta okuyuşu ile ünlü TRT Halk Müziği Sanatçısı Şanlıurfalı Münevver Özdemir’in beklenen albümü “Efsun” çıktı.

Okuduğu gazel, hoyrat ve türkülerle halkın gönlünde taht kuran Münevver Özdemir’in ilk albüm çalışması “Efsun”, uzun süren bir sürecin ardından dinleyicileri ile buluştu.

Münevver Özdemir’in ilk albüm çalışmasının yapımcılığını Anadolu Müzik Şirketi’nin yaptığı albümde müzik yönetmenliğini İsmail Derker, aranjörlüğünü ise Mehmethan Dişbudak üstlenmiş.

Münevver Özdemir albümüyle ilgili olarak şunları dile getirmiştir. tuttular. Ne zaman direncimi kaybedecek gibi olsam bana koştular. Onlar bana, ben onlara hiç yalan söylemedim. Ve aramızdaki bağ hep siz gönül dostlarına yansıdı. Türküleri, uzun havaları haykırırken gökyüzüne, hep gözlerimi kapadım ki yüreğimin tenhasında bulayım özümü...Bunca zaman hep sizlerin sevgisiyle güçlendim. Umutlandım...Başarmak için, hafızanızın duvarlarında bir hoş sada olarak kalmak için çok çalıştım. Ve emeğimi sizlere armağan etmek ve için gönlümden geçen, içimdekileri dökebileceğim eserleri seslendirdiğim bir albüm hazırladığım. Bu albümün hazırlanma aşamasında benim ve ailemin alın teri var. Sanatçı ve bestekar dostların alın teri ve emeği var. Ve sunumunda Anadolu Müzik Yapım Şİrketi'nin...Emeği geçen tüm dostlara can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Ve sizlere şükran, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Beni hiç yalnız bırakmadınız. Başarılı olduğumu düşündüğünüzde hep alkışladınız. Kusurlarımı hep hoşgördünüz. Bugüne kadar aileme, memleketime ve sizlerin sevgisine layık olmaya çalıştım. Bu yolda benim yanımda olduğunuz için hepinize tekrar sonsuz teşekkürler...Yaşadığım sürece türkülerde buluşmak dileğiyle sevgili dostlar.

Ben bu albümü çok severek yaptım. Her harcında alın terim yer alıyor. Sonuçta ortaya çıkan işten mutluyum çünkü ben tüm sevgimle, birikimimle ve emeğimle bu eseri ortaya çıkardım. Bu nedenle bu albüm her şeyin ötesinde benim için çok kıymetli. Albümün adını Efsun olarak seçtim. Efsun “kuvvet veren, iyi yönde yapılan büyü” demek. EFSUN dinleyicilerime, “güzel enerji versin, onları iyi anlamda kuvvetlendirsin, duygulandırsın ve mutlu etsin temennisiyle bu isimle albümü piyasaya çıkardık. Bu eserle öncelikle memleketim Şanlıurfa’ya sevgi ve saygımı göndermek isterim. Tüm halk müziği dinleyicilerine de şimdiden sonsuz teşekkür ediyorum.”

Münevver Özdemir’e ait iki eserin de yer aldığı albümde toplamda 13 eser yer almaktadır.

Bu yazı toplam 10636 defa okundu.
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Şu An Sitede
Kişi Online
DÜNÜN MANŞETLERi
SEFERLER  + Ekle 
ETKiNLiK  + Ekle 
ARŞİVDE ARA
ÇOK OKUNANLAR
ÜYELİK
Genel İçerikler