DÖVİZ KURLARI
Döviz Alış Satış
Dolar
Euro
TAZiYELER  + Ekle 
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ŞANLIURFA BİBLİYOĞRAFYASI KİTABI ÇIKTI
30 Temmuz 2010 Cuma Saat 00:53
Folklor Araştırmacısı ve Arşivci M.Emin Ergin’in hazırlamış olduğu Şanlıurfa Bibliyografyası kitabı çıktı.

Kütüphaneci-Folklor Araştırmacısı M.Emin Ergin’in hazırlamış olduğu “Şanlıurfa Bibliyografyası” adlı kitabı çıktı. Kütüphane müdürlüğünden emekli olup Alanya’da ikamet etmekte olan Emin Ergin, Şanlıurfa’ya gelmiş ve kitabının basımı için Elif Matbaası’ına teslim etmişti. 19 Mayıs 2010 tarihinde Şanlıurfa’da vefat ettiğinden maalesef basıldığını göremedi.

Daha önce “Düğün”, “Urfa Ağzı”,”İsot Medeniyeti” gibi Şanlıurfa folkloru ile ilgili birçok kitaba imza atan Emin Ergin son kitabı üzerine otuz yılı aşkın süreden beri çalışmakta idi. Basılması için birkaç yere vermiş fakat bir türlü basılamamıştı.  Bu durumu daha önce çıkan bir kitabının önsözünde sitemli şekilde dile getirmişti.

Eser, 156 sayfadan oluşmaktadır. Toplam 517 kitap ve makalenin künyesi verilmiştir. Ayrıca, Yazar Adları Dizini, Süreli Yayınlar Dizini, Tüzel Kişiler Dizini, Kitap Adları Dizini ve Yayınlanmamış Tezler Dizini başlıkları da yer almaktadır. Bu önemli eser  öğrenci ve araştırmacılara yön gösterecek, çalışmalarında büyük katkı sağlayacaktır.

Bu yazı toplam 15017 defa okundu.
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Şu An Sitede
Kişi Online
DÜNÜN MANŞETLERi
SEFERLER  + Ekle 
ETKiNLiK  + Ekle 
ARŞİVDE ARA
ÇOK OKUNANLAR
ÜYELİK
Genel İçerikler